Kycklingsallad med kronärtskockshjärtan & yoghurtdressing
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 gram myntablad , finhackad
  • 20 gram bladpersilja , finhackad
  • 1 knippa(en) gräslök , skuren i långa bitar
  • 300 gram fetaost
  • 2 st chilifrukter , i ringar
  • 2 st rödlökar , halverade och tunt skivade i halvmånar
  • 100 gram valnötter , i bitar
  • 1 nypa(or) havssalt
  • 1 skvätt olivolja , till pensling
  • 6 st kycklingfilé(er) , skinn- och benfria
  • 500 gram kronärtskockshjärtan i olja , avrunna och halverade
  • 300 gram vattenkrasse
  • 1 nypa(or) nymald svartpeppar
  • 2 st citroner, rivet skal
  • 0.5 st citron(er) , saften
  • 4 msk olivolja
  • 1 tsk mynta , torkad
  • 300 gram grekisk yoghurt
  • 1 st vitlöksklyfta, stor
  • 1 msk sumak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.