Ugnsbakad, krispig fläsklägg, 6-8 pers. Ha det i ugnen tills det är 78 grader (bör ta ca 2 timmar), ta ev ur termometern om den är känslig och höj sedan tempen till 225 grader och sätt ugnen på grill i ca 10-15 minuter tills svålen blivit krispig. Grilla 10-15 minuter tills svålen blivit krispig. Ugnsbakad, krispig fläsklägg, 6-8 pers
Sätt ugnen på 180 grader, varmluftsugn. Börja med att skala och hacka morötter. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Servera den krispiga fisken med rostad eller friterad småpotatis, dipp och grönsaker. 1Krispig fisk600 g vit fisk, torsk, sej eller kolja, skuren i 8 bitar 0,5 dl salt 1 l vatten, kallt 4 dl vetemjöl (+ ev lite rivet citronrasp) 2 ägg 2 dl panko 1 l frityrolja (obs palmoljefri). 1Kaprisdipp0,5 dl kapris, avrunnen 1 msk äppelcidervinäger 1 knipp persilja (även stjälkar) 2 msk vatten 0,5 dl rapsoljaKrispig fisk