Förvara granolan i burk med tättslutande lock i upp till 6 veckor. Sätt ugnen på 150°. Blanda vatten, olja, salt och honung i en liten skål och rör tills honung och salt löst sig
Jag gillar verkligen mina tidigare recept på granola här på bloggen, men även om de är krispiga så har jag aldrig lyckats få till en variant med stora knapriga kluster av havregryn och frön
Granolan är klar när den fått fin färg och är krispigt. Jag vågade mig på deras granola, den var jättegod, tyvärr med gojisbär och russin i, så jag fick pilla lite
Jag saknade lite crunch i den granola jag har gjort de senaste gångerna nu i höst men senast fick jag verkligen till det och granolan blev sådär krispig och god som jag ville ha den
Trotts en miljon saker att göra bestämde jag mig för att slänga ihop en egen granola igår. 2-3 msk honung (lite beroende på hur söt eller krispig man vill ha det). Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper i mitten av ugnen i cirka 40 minuter tills granolan får en fin färg. 2-3 msk honung (lite beroende på hur söt eller krispig man vill ha det)