Vi gjorde lite vitlöksbröd på en baguette jag hade i frysen. 1 portion kokt quinoaca 40 g spenatblad0,5 grön paprikaca 0,5 dl sojabönor1 avokado1 burk kräftstjärtar i laglite parmesanost att hyvla överflingsalt, peppar samt ev. 1 burk kräftstjärtar i laglite parmesanost att hyvla överflingsalt, peppar samt ev
Servera med vitt vin och sprödvärmd baguette. 400 g skaldjur, t ex räkor, kräftstjärtar eller blandat. Relaterade 400 g skaldjur, t ex räkor, kräftstjärtar eller blandat
Låt mig bara för säkerhets skull påpeka att ni ska köpa kräftstjärtar i lag som inte har dillarom. Vi skar tunna skivor av hembakad vetesurdegsbaguette, smörade dem på ömse sidor, och stekte dem frasigt gyllene
En burk kräftstjärtar, häll bort det ursprungliga dill-laget och lägg kräftstjärtarna och räkorna i stället i denna marinad som du gjort själv och som är mycket godare
Denna röra som bestod av kräftstjärtar eller räkor , tycker det ser ut som kräftstjärtar på bilden, förlåt men jag minns faktiskt inte alla detaljer därav min saknad av mitt anteckningsblocket
Strax före serveringen fördelas guacamolen och de skalade kräftstjärtarna på brödet. Skär baguetten i 8 skivor som är knappt 1 cm tjocka. 1 st baguette