Ta bort ris från värmen och blanda i koriandern. ½dl koriander, hackad. Överblivet ris är dumt att slänga när man kan trolla fram något så fantastiskt som stekt ris
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Lägg på koriander innan servering. Tillsätt kokt ris, salladslöken, ostronsåsen, sojan, sockret och stek dem 2-3 minuter. 250 g kokt ris. 1 liten koriander
Grovhacka salladslöken och koriandern. Använd gärna ris som blivit över från gårdagen. Slå av värmen, tillsätt nymalen peppar, rör om ordentligt och garnera med koriander och den gröna delen av salladslöken
en handfull färsk koriander hackad. Till detta gjorde jag så mitt Quinoa ”ris”. Rör ner den rostade mandeln samt den hackade koriandern(tycker du inte om koriander kan du ta persilja) Smaka av med salt och peppar
Smaka av med salt, skvätt lite limesaft över och servera med koriander. Det här receptet är perfekt om du har risrester över från gårdagen och vill göra något enkelt men gott och smakrikt