Mexikansk torskrygg med avokado, limeochkoriander. Att middagen snabbt skulle stekas och därefter få fortsätta tillaga sig själv i ugnen var väl briljant det med, det ger en liksom tid för annat och middagen går tack vare det fort att laga
Salta, peppra, rör i sockret och pressa över limesaft. Tips för hur man pressar lime. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna
Servera genast och gärna med kokt ris. Krydda medkoriander, salta och peppra efter smak. Värm en stekpanna, tillsätt smör och bryn grytbitarna på medelvärme tills de får färg runt om
Här står jag och steker laxbiffar medkoriander, limeoch chili. En favoriträtt här hemma och om du gillar koriander lika mycket som jag så är detta ett måste (om du inte gillar koriander så kan man såklart krydda med annat)
Servera medris eller nudlar. Wokad biff med smak av chili limekorianderoch kokos går till så här. Precis som alltid när jag tror att jag ska laga kinesiskt så blir det thai, men medlimeoch kokos bland ingredienserna så är det väl inte så konstigt heller
Googlade efter nytt marinadrecept medfärsk ingefära ochlime i och hittade ett recept som förutom dessa två ingredienser innehöll Thaisoja, men inte heller det hade jag hemma, så jag tog helt enkelt och bytte ut Thaisojan mot kinesisk soja
Servera med en härlig tomatsalsa och nykokt färskpotatismed en rejäl näve dill. För många är grillning förknippat med stora härliga köttstycken och fisken hamnar ofta i skymundan när man pratar grillning vilket jag tycker är synd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.