Fisk i god paprika och chilisås. Hackad biff med paprika. I skrivande stund så är det 114 stycken (av 530) recept i blandad kompott som räknats om och många recept har fått ett lägre smartpointsvärde
Den sötsyrliga lena rabarberkompotten med mer vatten för att få mer mängd och en lite tunnare konsistens än i originalreceptet samt även gelatinblad för att få den att stelna till lite extra gör sig fantastiskt bra till cheesecaketoppingen
Champinjoner, paprika och halloumi fanns oxå att välja på. Här om dagen grillade vi korvspett. Det som är bra med grillspett är att var och en kan komponera sitt eget spett efter tycke och smak
Som dessert åt jag en klassisk creme brule och min man tog en hårdost med kompott och knäckebröd. För en gångs skull provade jag något annat än kalixlöjrom till förrätt och valde istället en lättgrillad och marinerade bläckfisk med paprika, lök och tomater och den var riktigt god
Rör sedan ner dem i lök- och paprikablandningen. Tillsätt paprikastrimlor, tomatjuice och tabasco, Låt allt sjuda på svag värme ca 10 minuter. Låt kompotten sjuda ytterligare 2-3 minuter
kompott/röra till ”veckans matlåda”. Blanda i aubergine, zucchini, paprikapulver,. 1/2 tesked paprikapulver. Placera grön paprika och chili med skalet uppåt i ca 10. 1/2 tesked paprikapulver. ca 2 minuter Blanda i aubergine, zucchini, paprikapulver,
Så till en ny kompott till ”veckans matlåda”. Börja med att värma en gryta med kokosfett tills det blir rykande varmt, sänk värmen och blanda i lök och paprika, stek allt i ca 1 minut, blanda i tomatpuré, ingefära, steviasocker och vitlökspulver och koka ihop allt i ca 30 sekunder sen häll i vinäger, sojasås, när det börjar små koka igen så häll i vatten och grönsakerna och när det börjar koka igen så sänk till under medel värme och blanda ut maizenan med lite vatten och häll i grytan