Hacka chilin och örterna, blanda med kycklingen. Färska örter som dragon, timjan och rosmarin. Grilla kycklingen och servera med vårlök, grillad lime och en Tomat och melonsallad
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomater och en fårost med smak av soltorkade tomater och oregano
Koka upp vatten och koka sparrisen så att den blir färdig, det är dock gott med lite tuggmotstånd. Jag hade lite lök, körsbärstomater och lätt förvällda sparrisar i salladen och så strösslade jag över rostade solroskärnor på slutet
Bryn smöret med vitlöken och lägg ner räkorna. Aromatisk, saftiga och riktigt stora. Jumboräkor med stor smak Medelhavets stora räkor har en riktigt läcker smak
Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök ochsparris. Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera med tomater och oliver
Fräs gul lök, vårlök ochsparris hastigt i lite smör i en varm panna. Blanda ihop creme fraiche med citronskal, citronsaft, grovhackad dill, salt och peppar i en skål
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Skär av nedre delen på sparrisenoch koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.