4 Ärtpotatismos 500 g mjölig potatis (skalad) 300 g tinade gröna ärter 25 g smör 1 1/2 dl mjölk 2 msk fryst dill salt Smörstekt kolja 1 paket tinade fina filéer av kolja (à 400 g) salt 140 g bacon 20 g smör till stekning av fisken 1/2 dl kapris Till servering 3/4 dl finriven pepparrot Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Testa den här om ni har lite vit fisk hemma, jag använde färsk kolja men torsk funkar bra det med. Strimla purjolök, hacka persiljan och skiva baconet i smala bitar
Wagners hummersallad med knaprigt bacon, rostade pistagenötter, pinjekärnor och gula russin samt mild parmesandressing 80 kr. Nyfriterade kroketter på kolja, potatis och svartkål 40 kr
Kolja med belugalinser, ugnsrostade tomater och paprikasås - "Haddock with beluga lentils, tomatoes and thick paprika ugnsrostade" - fick en riktigt skön ingredienslista
fiskfilé alt torsk, sej eller kolja. Strimla baconet och knaperstek i en stekpanna, skär ner potatisen och rödbetan i mindre bitar och värm upp tillsammans med baconet