se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de rödavinbären som föreslogs i orginalreceptet
Garnera pajen medrödavinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Något bär med lite friskhet i sig. I ursprungsreceptet är det lingon eller rödavinbär. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Kolapajmedrödavinbär till Kerstin. Idag kommer Kung Carl XVI Gustaf till Falkenberg med anledning av att Hertingforsen i centrala Falkenberg ska invigas
Idag har jag gjort en remake av den gamla klassikern salt kolapajmed lingon. En nästan raw chokladkolakaka med lingon (eller rödavinbär för utlandssvenskar som suktar)
Kolapajmedrödavinbär till Kerstin. Jag bloggar tyvärr inte så mycket som jag hade önskat, och jag har verkligen världens sämsta ursäkt – min dator är så fullknökad att jag får varningsmeddelanden hela tiden om att jag måste rensa, och när ska jag hinna sätta mig ner och göra det
Garnera pajen medrödavinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Kolapajmedvinbär. En söt kolapaj att matcha de syrliga bären kändes helt rätt. Dekorera pajen med cirka en halvliter vinbär (eller andra bär, hallon borde vara fantastiskt gott)
Garnera med några vinbärsklasar. Nagga med en gaffel. Lägg vinbären i pajskalet och häll över smeten. Tryck ut degen i en form med löstagbar botten (ca 24 cm). 4 dl vinbärröda