Många som aldrig tillagat musslor förr brukar vara rädda att testa för det verkar krångligt med det här med vilka musslor man ska slänga och inte, men följ instruktionerna så är du hemma
Finhacka löken, koka upp med vitt vin, lägg i musslorna och sjud tills de öppnar sig. Hyvla fänkålen tunt, marinera med saft och zest från citronen och salt
Rör i dill och musslor. Dela fänkålen i kvartar och ta bort roten. Bryt upp fänkålen i båtar. Fräs purjolök och fänkål i en gryta med smör och rapsolja
Börja med hacka löken, vitlöken och fänkålen fräs i den lilla mängden av olivolja. I med väl skrubbade musslor vänd runt i dom frästa grönsakerna och slå i vinet
Bara koktamusslor. Ansa och hacka fänkålen. Denna måndag var det från Wales och nere efter kusten fångade man musslor för hand och fiskaren gjorde en provgryta