I originalreceptet skulle det inte vara med parmesan, men visst tusan ska man ha det!"Krämig risotto av musselbuljong, fänkål, en gnutta saffran och massor av goda skaldjur."2 port
Vispa äggulor med vinäger, droppa sakta i oljan under vispning, smaka av med vitlöken och kryddorna. e advent kan bara avlutas på bästa tänkbara sätt med en grande final i form av en skaldjursplatå
Botten blev frasig ochmed känsla av stenugnsgräddad. Vi landade med en duns rakt in i mathimlen. Skala räkorna, och fördela dem, mussloroch tomater över pizzan
Lägg upp och dekorera med resten av räkornaochmusslorna. Späd med vatten och kycklingfond och låt riset sjuda under lock, enligt anvisningarna på förpackningen
Fond10 dl fiskfond (från flaska utspädd enligt anvisning på flaskan) 2 dl vitt vin 2 stjärnanis 2 tsk fänkålsfrö 2 röda chilifrukter, torkad och riven i bitar utan stjälk och kärnor 2 skiva färsk ingefära. 1Paellagrund2 dl olivolja 4 röda chilifrukter, torkade och riven i bitar utan stjälk och kärnor 4 klyfta vitlök, tunt skivade 8 wannameiräkor, råa 8 havskräfta, i lag 16 blåmusslor 200 g bläckfisk, kokad i bitar 400 g ris (rundkorningt så som bomba, avorio eller carnaroli) 2 dl tomatpassata 1,2 l fond 2 förp saffran salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.