Tillsist lägg upp pommesfritesoch servera till musslorna med majonäs. Börja med att skrubba musslornaoch kasta alla som är sönder eller inte sluter sig
Salt och peppar. Kålrotspommes. Ta fram köttet, lägg på en skärbräda och låt det bli rumstempererat. Pensla med olja och krydda rejält med salt och peppar
GYROSBURGARE MED POMMESOCH TSATSIKI. Just nu skriver jag för fulla muggar på recepten till Vego i Världsklass, projektet jag har tillsammans med SOK och WWF som ska mynna ut i en massa grymma växtbaserade träningsrecept
Mina pommesfrites började jag förbereda redan i torsdags då de kräver en hel del innan tillagning för att få det perfekta resultatet och de blev verkligen PERFEKTA
Skala och skär upp sötpotatisen i stavar. Häll av vattnet och vänd sötpotatis stavarna i maizena. Häll olja över stavarna och tillsätt flingsalt (efter tycke och smak)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.