En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Servera medkokt potatis. Kokt torsk. Börja med att sätta på potatisen. Smält smöret. R och jag njuter men pluttisarna , dom ville hellre ha ugnspannkaka
Sist, häll lite smält (eller skirat) smör över fisken. Använder du frysta torskryggfiléer så tina dem och torka av dem med hushållspapper så de inte är blöta när du bryner dem i smör
Kokt eller pressad potatis passar bra till för den som önskar. Ikväll åt vi smörstekttorskrygg varsamt kryddad med salt och peppar samt vänd i vetemjöl
Nu sitter jag med dem framför mig och undrar hur jag ska kunna förmedla dessa till er. Med ovanstående lista samt Kökskattens lista så har ni sjukt bra tips när inspirationen tryter
Servera gärna medkokta ärtor och potatis. Skala under tiden de hårdkokta äggen och hacka dem. Ställ fram en snipa medskiratsmör samt ett fat med riven pepparrot för gästerna att ta mer av