Kokt torskrygg med skirat smör och pepparrot recept

Kokt torskrygg med skirat smör och riven pepparrot

Kokt torskrygg med skirat smör och riven pepparrot

En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot

Kokt torskrygg med hackat ägg, skirat smör och pepparrot

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 l vatten 3 msk fiskfond 1 ark aluminiumfolie Tillbehör 700 gram potatis(ar) 1 krm salt 2 st ägg 100 gram 100 gram pepparrot 150 gram sockerärtor 200 gram frysta gröna ärtor Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torsk med pepparrot och skirat smör

Torsk med pepparrot och skirat smör

Tänk att något så enkelt som kokt/pocherad torsk medskiratsmörochpepparrot kan bli så fascinerande smakmässigt
Pocherad torskrygg med massor av pepparrot

Pocherad torskrygg med massor av pepparrot

Igår provade vi att göra pocheradtorskryggmedkokt potatis, pepparrotochskiratsmör till middag och det var första gången någon av oss har pocherat fisk
Torsk med skirat smör och pepparrot

Torsk med skirat smör och pepparrot

Servera medkokt potatis, sparris, det skirade smöretoch en citronklyfta. Vintips Till denna rätt passar ett vin med frisk fruktsyra
RECEPTBANK

RECEPTBANK

Nu sitter jag med dem framför mig och undrar hur jag ska kunna förmedla dessa till er. Med ovanstående lista samt Kökskattens lista så har ni sjukt bra tips när inspirationen tryter