Koka upp kokosmjölk, sweet chilisås, saffran och buljongtärning i en kastrull. Ingredienser för 4 personer400 gram laxfilé i fyrkanter2 dl mager kokosmjölk2 msk sweet chilisås0. 5 pkt saffran0. 5 fiskbuljongtärning800 gram kokt kall potatis1 msk matolja1 msk sesamfrönsaltsvartpepparGör så härDela laxen i lagom fyrkanter. Lägg i laxen och låt den sjuda med tills den är färdig, ca 5-6 minuter. 400 gram laxfilé i fyrkanter. 800 gram kokt kall potatis
Servera kokt pressad potatis till. Tillsätt saffran och kryddor. 1 påse, 300 g fryst lax/torsk i tärningar eller färsk som man skär i mindre bitar själv. 1 förpackning 0,5 g Kockens saffran
Rör samman hela härligheten med tomatpuré och saffran. potatis, vitlök och saffran. 800g blandad torsk och lax. 0,5 g saffran (1 pkt). 1 kokt skalad potatis. 1 påse saffran
Kokt ris. Den här mustiga fiskgrytan med smak av saffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Servera laxgrytan med kokt potatis eller ris. Till servering kokt potatis. Dela laxen i bitar. Tillsätt saffranet,grädden,vinet, buljongen och dragonkvistarna
Röd quinoa för fyra personer (kokt enligt förpackningens anvisning). Nu har jag tagit helg med denna fantastiska quinoasallad med lax och saffransaioli
Servera på Julbordet eller till Kalvsylta och kokt Ägg. Mängder av skinka, köttbullar, kalvsylta, revbensspjäll, sill, lax, ägg och annat som vi mår gott av