Bjud eventuellt koktris eller kokt potatis till. Lägg laxbitarna ovanpå och toppa med mangosalsa. Lägg laxbitarna och sjud dem ca 5-7 minuter. 4 st laxfilé
Koka riset enligt förpackningens anvisningar och uteslut salt. Blanda ner riset. 2 dl koktris. 250 gram lax. Tärna under tiden laxen i 1,5 x 1,5 cm stora kuber, hacka purjolöken, skala och skiva vitlöksklyftan tunt, skär broccolin i mindre buketter, skala och grovriv moroten. 2 dl koktris. 250 gram lax
Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex koktris och kokt broccoli och gröna bönor. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Servera med kokt spagetti eller ris. pasta eller ris. Skär bort skinnet från laxen om den har det. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna
Servera den direkt med såsen och lite kokt potatis eller ris. Den här ugnsbakade saftiga laxen med en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt
Servera sedan det stekta riset med laxen. Smörj en ugnsform, lägg ner laxen och salta och peppra lätt. Vi hade ris över från middagen innan så det passade bra att ha den till det stekta riset, väldigt gott
Lägg laxbitarna i en smord ugnsform. Ta upp laxen ur formen och rör ner dill och rom i såsen. 4 portionsbitar lax. Häll såsen över laxen och tillaga i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med koktris och stekt, krispig broccoli 4 portioner. 4 portionsbitar lax
Servera med wokade grönsaker och koktris. 4 st laxfilé à ca 125 g. Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form, krydda salta och kryda med, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök