Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Servera laxen med kokt potatis och lite smörstekta sockerärtor. hummerfond. Först tänkte jag laga en god köttbit men tänkte om när jag kom till affären där jag hittade fin lax, så det blev ett gammalt recept som jag inte lagat på länge
Servera med kokt eller pressad potatis, broccoli och citron. 300 g laxfilé. 1 msk hummerfond. Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar
Servera med kokt eller pressad potatis och t ex haricots verts. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll den över laxen
Servera med kokt potatis eller klyftpotatis. Blanda i crème fraiche, grädde och hummerfond efter smak, själv brukar jag ta ganska mkt, häll i lite först och smaka av så du får lagom smak
Lägg laxbitarna i en smord ugnsform. Ta upp laxen ur formen och rör ner dill och rom i såsen. 4 portionsbitar lax. 3 msk hummerfond. Häll såsen över laxen och tillaga i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med kokt ris och stekt, krispig broccoli 4 portioner. 4 portionsbitar lax. 3 msk hummerfond
Servera med kokt potatis eller klyftpotatis. Blanda i crème fraiche, grädde och hummerfond efter smak, själv brukar jag ta ganska mkt, häll i lite först och smaka av så du får lagom smak
Servera med kokt färskpotatis. Pensla laxen med hummerfond. Här kommer ett tips på en jättefin laxrätt som är otroligt god, gärna med färskpotatis till
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…