Nu bjöd vi på ugnsstekt laxmedhummersås. Ugnsstekt lax. Hummersås. Ugnsstekt laxmedhummersås och kräftströssel, duchesspotatis och chilifrästa haricots verts12 portUgnsstekt lax12 bitar laxfilé från Börtnan (ca 2,2 kg hel)salt och peppar Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min
- 4 portioner lax- 1 dl lätt crème fraiche- 1 dl vatten- 3 msk hummerfond- 2. Lägg laxen i en ugnsfast och peppra den2) Blanda och koka ihop. crème fraiche, vatten, hummerfond, senap, grädde och peppar3) Häll blandingen över laxen och sätt in i ugnen i 30 minuter4) Medanslaxen är i ugnen koka ris och haricots verts eller det tillbehör ni önskar Klart att servera. 4 portioner lax. 3) Häll blandingen över laxen och sätt in i ugnen i 30 minuter. 4) Medanslaxen är i ugnen koka ris och haricots verts eller det tillbehör ni önskar Klart att servera
med en aning vitlök. Lax. Vänd sedan i ett fat med ströbröd, gärna lite saltat och pepprat. Lax. Halstra snabbt på båda sidor, gott om laxen är ”halvklar” i mitten
laxmedhummersås,. Här kommer en lättlagad vardagsrätt medlax. Servera med potatis och gröna ärtor. Salta och peppra laxfiléerna och lägg i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.