Jag serverar den med kokt ris. kycklingfilé. Häll på burken med kokosmjölk, lägg i limebladen och krydda allt med lite mer salt och lite sötsur chilisås
Biffar med kokt broccoli och grönsallad. Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
kycklingfilé. Jag hade vanlig kokosmjölk hemma men det går lika bra med lätt kokosmjölk, även om jag inte tycker man ska vara rädd för att använda riktig kokosmjölk, vilken har flera positiva hälsoeffekter
Servera som det är med kokt ris som tillbehör. Tillsätt finhackade grönsaker, kokosmjölk och vatten. Alternativt kan du puréa tillsammans med ris i en matberedare, men tillsätt då mer kokosmjölk och/eller vatten till rätt konsistens
Servera med kokt ris eller nudlar. Visst hade det gått lika bra att använda skivad kycklingfilé eller vilken skivad filébit som helst men då hade jag behövt tina kycklingen, skiva och steka på den