Denna soyasås använde jag, den var som en blandning mellan japansk och kinesisk soya. Denna soyasås använde jag, den var som en blandning mellan japansk och kinesisk soya
1 msk kinesisksoyasås. Stek köttfärsen tillsammans med bacon och purjolök. Tillsätt chilisåsen, vattnet och soyan och låt det koka ihop under några minuter
Skvätt i några matskedar oystersås, soyasås och fisksås efter smak. 1 tsk kinesisk soja. Bryn köttfärsen i en stor stekpanna eller gryta, krydda med lite svartpeppar
Nåja vad dricka, jooooo en kinesisk vin. Ett andbröst, fyra klyftor vitlök, en chilli, en röd lök, en morot, en halv spetskål, en mans näve svamp, två tortilla bröd, fem msk fisksås, en halv flaska oystersås, fem msk soyasås, smör,vit peppar
Nåja vad dricka, jooooo en kinesisk vin. Ett andbröst, fyra klyftor vitlök, en chilli, en röd lök, en morot, en halv spetskål, en mans näve svamp, två tortilla bröd, fem msk fisksås, en halv flaska oystersås, fem msk soyasås, smör,vit peppar
Lyft upp karrén ur soyasåsen och lägg den på ett fat. Ringla över den nedkokta soyasåsen från grytan och toppa med stekt purjoblandning och rostade sesamfrön
1 st Kinesisk soja. Skiva mozarellan och rulla in den i kycklingfilebitarna. Rulla en baconskiva över varje kycklingfile och ställ dem i en ungsfast form
Vi fick också höns i soyasås - och detta var vad min värd kallade ett vanligt enkelt mål. Till och med före Mao och andra världskriget, när jag undervisade i Shanghais skolor, avskydde de kinesiska ungdomarna honom nästan lika mycket som de gör nu