Eller välj strimlad kinakål eller finskuren vitkål i stället för grönsaker. DAGENS RECEPT 14-10-16GRÖNSAKS- OCH KORVSALLADGrönsaker och korv i en härlig blandning med gurka och äpple har vi valt i denna matiga sallad, som är mycket lättlagad
Använd kinakål eller finstrimlad vitkål och servera med en sås på soya, smaksatt med litet honung. Om du använder vitkål till salladen bör du strimla den mycket fint
Woka/stek kycklingen och vitkålen i oljan. Phad Thai4 portioner1 pkt Rice Noodles4-6 msk olja400 g kycklingfilé, strimlad200 g vitkål, tunt strimlad2 ägg, vispade2 påsar Phad Thai wok sauce1 dl krossade jordnötter TILLAGNINGKoka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen och kyl ner i kallt vatten. 1 paket Glass Noodles1 msk Chili & Garlic Sauce Sriracha7 dl kinakål, fint strimlad1 st rödlök, skivad100 g champinjoner, skivade2 st tomater, strimlade1/2 kruka Koriander1/2 kruka Santa Maria Vattenkrasse, färsk1/2 lime, saften1/2 tsk salt TILLAGNINGStek köttfärsen och krydda med tunt skivad Lemongrass, Sriracha sauce och Fish sauce
Skiva vitkål och kinakål. * Jag har precis lagt kinakål eftersom kål inte har fin grön färg. Lägg blad av kinakål att lägga till färg och stänga av värmen
Lägg i vitkålen och morötterna, stek en stund på hög värme, tillsätt sedan resten av grönsakerna. ca 300 g vitkål eller kinakål. ca 300 g vitkål eller kinakål