½ huvud kinakål i grova strimlor. ½ huvud kinakål i grova strimlor. 2+2 skivade stjälkar vårlök. Blanda färs, ägg, schalottenlök, 2 skurna stjälkar vårlök och koriander och dra några drag med pepparkvarnen, forma till bollar och sjud i saltat vatten i ca. Slå över fräset i en gryta med 1,5 liter vatten och kycklingfonden, låt koka upp och lägg i frikadellerna resterande 2 vårlökar och en tesked sesamolja, låt sjuda i 5 minuter, avsluta med att hälla i limezest/saft samt lägga i kinakålen och låt puttra i 2 minuter till, smaka av med salt & peppar. 2+2 skivade stjälkar vårlök
Finhacka vårlök/purjolök och kinakål. 2 kinakålsblad. Fyllning. Skala och riv ingefäran fint. Blanda detta med fläskfärs, soja, maizena, vinäger, sesamolja och honung
Blanda kålen, motor, rättika och vårlöken i en stor skål. 1 huvud kinakål, delat i 3-cm stora bitar. 2 vårlökar skurna i tunna skivor. 1 huvud kinakål. 2 vårlökar skurna i tunna skivor
Skär vårlök i tjocka skivor. Förbered stor stekpanna/kastrull och lägg i kött, fisk, krabba, musslor, räkor, kål, svamp, tofu, vårlök, morötter och shiitake
Dela kinakålen på längden i fyra kvartsdelar. Finhacka vårlök, vitlök och ingefära. Blanda kål, vårlök, vitlök, ingefära, chilipulver, socker och 1 tsk salt. 1 kg kinakål. 6 vårlökar
Ansa blomkål, skär morötterna i slantar och strimla kinakålen. Skär vårlöken i tunna, tunna strimlor. Häll över den nedkokta marinaden och lägg i den strimlade kinakålen