PS Klassiker: Kimchi
Professional Secrets
Professional Secrets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kilo kinakål
  • 4 msk grovt salt
  • Vatten
  • 4-5 rivna vitlöksklyftor
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 tsk socker
  • 2 till
  • 3 msk fisksås
  • 2 till
  • 4 msk torkad
  • ¼ kilo rättika
  • 4 vårlökar
  • 2 cm stora bitar
  • 1. Skär kinakålen i fyra delar på längden och skär bort rotpartiet
  • 6. Använd händerna för att blanda alla ingredienser tills grönsakerna är jämt täckta med röd kryddpasta
  • 10. Du kan äta den direkt, men smaken blir bara godare med tiden

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.