Koreanska risbollar med omelett
BakingBabies
BakingBabies
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 huvud kinakål
  • 1 msk salt
  • 4 morötter skurna
  • 2 dl rättika
  • 2 vårlökar skurna i tunna skivor
  • 1,5 dl japansk soja
  • 1,5 dl vatten
  • 0,5 dl äppelcidervinäger
  • 2 finhackade vitlöktsklyftor
  • 1 msk honung
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk koreansk chilipasta
  • 0,5 dl hackad
  • shiitakesvamp i små kuber
  • 1 stor morot
  • 1 bukett broccoli
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 msk saft från citron
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • 0,5-1 msk socker
  • 1 msk sesamfrön
  • 2 blad nori
  • 2 msk sesamolja
  • sesamfrön för garnering
  • 5 ägg
  • 1 msk risvinsvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.