Ketobollar
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Ketobollar

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 port
  • 85 g rumsvarmt smör
  • 1,25 dl kokosflingor
  • 1 tsk kardemumma
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 1 tsk malen kanel

Beskrivning

    Börja med att ta fram smöret så det blir rumstempererat.

    Rosta försiktigt kokosflingorna i en torr stekpanna tills de fått lite färg. Det ger en fin smak men det går bra att hoppa över det momentet helt. Låt flingorna svalna.

    Blanda smör, hälften av kokosflingorna och kryddor i en skål. Forma till valnötsstora bollar med två kaffeskedar. Rulla i resten av kokosen.

    Förvara i kylskåp eller frys.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.