½ dl olivolja. kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs. ½ dl olivolja. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Varför inte lyxa till det i helgen med en god kebabrulle som hela familjen kommer att älska. För en gång skull kan ni själv få välja vad er kebabrulle ska innehålla
Mosa med en gaffel och blanda med havregrädde och olivolja tills du får en fin konsistens. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja
Eftersom jag är helt förälskad i min nya brödrullevariant så var jag tvungen att testa göra den som en slags kebabrulle eller fajitasrulle (kanske kallas olika beroende på vad du fyller den med
olivolja. Lägg i en rymlig ugnsform och blanda med olivolja,2 pressade vitlöksklyftor och 1/2 tsk salt. Blanda i hop 1 msk olivolja,senap,1/2 tsk salt och 1/2 tsk spiskummin i en bunke. Stek kycklingen i lite olivolja i en stekpanna ca 5 minuter
½ dl olivolja. kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs. ½ dl olivolja. Nu är jag helt nöjd med köttet och det är riktigt hett och passar utmärkt i en kebabrulle och sååå mycket godare än köpes
Olivolja. Sätt ugnen på drygt 225 grader. Kör nötfärs och lök i bitar i matberedare. Blanda i ägg, ströbröd och kryddor och kör ytterligare en liten stund, så att allt blandas
Blanda olivolja, vinäger, vatten och salt. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. Börja med köttet. Blanda olja, spiskummin, vitlökspulver och sambal oelek i en djup tallrik eller en liten bunke