Kycklingkebab med harissa, persiljerostad aubergine och vitlöksyoghurt
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 3/4 aubergine Olivolja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 tsk salt
  • 1 msk persilja
  • 1 dl rysk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk persilja
  • 1 krm salt
  • 300 gr kycklingfilé
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk mild senap
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk spiskummin
  • 1/2 röd lök
  • 1/2 förpackning bladspenat
  • 2 libabröd
  • 2 tsk harissa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.