Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Riv kavringen i smulor eller kör den i en matberedare. 2,5 dl (150 gr) riven Västerbottensost. 200 g kavring. 2,5 dl (150 gr) riven Västerbottensost. 200 g kavring
Häll ostsmeten över kavringsbottnen och stryk ut den jämnt. 100 g kavring eller grovt bröd35-40 g smör, smältes80 g västerbottensost, fint riven2 dl crème fraiche200 g philadelphiaostsalt & nymald svartpeppar2 gelatinbladgräslöksikrom eller löjromMixa brödskivorna ordentligt i en mixer och blanda med det smälta smöret. 100 g kavring. 80 g västerbottensost
Räkpaj med västerbottensost. 150 g västerbottensost. 150 g riven västerbottensost. 225 g kavring utan kanter. 150 g västerbottensost. 150 g riven västerbottensost. 225 g kavring utan kanter