Bryn kalvsteken i en stekpanna runtom till den får en fin stekyta. 1,3kg Kalvstek (+3msk smör att bryna steken i)½st Gul lök½st MorotEn liten bit rotselleri, ca 100g5dl Kalvfond, mörk3dl Vispgrädde4msk osaltat smör200g Haricotes vertesHavssaltSvartpeppar från kvarnGott att servera till. 1,3kg Kalvstek
en morot. Den irländska kalvsteken som inhandlades billigt på ICA såg riktigt fin ut och skulle säkert bli mycket bra tillsammans med en god sås och kokt potatis
broccoli, gröna bönor, gröna ärtor, brysselkål, kokt morot, kokt blomkål efter tycke. Krydda kalvsteken och bryn den runt om i smör på medelvärme i en ugnssäker hög gryta
Kalvstek , inget jag gör varje dag. Kalvstek i gryta. (Lingon, gelé, gurka) Läs även andra bloggares åsikter om Kalvstek , Stek i gryta , Söndagsstek   ca 1 kg kalvkött
Putsa kalvsteken och bind upp den. Smält smöret och tillsätt oljan i en tjockbottnad gryta( bäst är gjutjärn)och bryn kalvsteken tills den fått vacker gyllenbrun färg runt om, tillsätt vinet och buljongtärningarna, stäng av värmen
Grovhacka lök, morot och kålrot. Jag hade en kalvfransyska i frysen som jag behövde göra något med så jag bestämde mig för att göra en klassisk kalvstek med sås och potatis
Skala och grovhacka morot och lök. Så var det denna gång när vi köpte kalvstek till bra pris så det fick bli till att fundera vad man kan göra med denna
Kalvstek. 800 g kalvstek. Kalvstek 800 g kalvstek 2 morötter 2 gula lökar 1 purjolök, liten 3-4 lagerblad peppar salt smör till stekning 0,5 dl tomatpuré 3-4 ansjovisfiléer 3 msk svartvinbärsgelé 5 dl vispgrädde, ca Ev vaxbönor till servering
broccoli, gröna bönor, gröna ärtor, brysselkål, kokt morot, kokt blomkål efter tycke. Krydda kalvsteken och bryn den runt om i smör på medelvärme i en ugnssäker hög gryta