Kalvstek provencale med färska kryddor och kantareller
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,3 kg kalvstek
  • 1 gul lök
  • 2 st morot
  • smör
  • 125 gr bacon
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1 burk hela tomater, ekologiska
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 1,5 msk kalvfond
  • ½ msk balsamvinäger
  • worcestershiresås, några doppar
  • 1 msk HP-sås
  • Rosmarin
  • Timjan
  • salvia, ett blad
  • lagerblad, 2 st basilika, 20 blad svartpeppar
  • 20 smålökar 300 gr kantareller eller champinjoner

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.