Rör ihop crème fraiche, ägg, schalottenlök, vitlök, cognac, hackad kapris, salt och svartpeppar. Först och främst ska jkag begagna mig av min köttkvarn, och mala kalvlevern i stället för att tärna den
Putsa kalvlevern och skär den i stora bitar. Kör lever, bacon, lök, äpple, ansjovis, ägg, salt, peppar, mejram och calvados i matberedaren med kniven monterad till en grovhackad massa
Kalvlever kanske. Tillsvidare är det bara facebooksidan ”Grillat i Imnäs” som jag lägger upp saker i. Sen när jag skulle hämta ett ägg så såg jag en lagrad cheddar i kylen
Servera med kokt broccoli, stekt ägg och en grönsallad eller som tapas/meze. Kryddig kalvlever 2 port. 400 gr kalvlever. Kryddig kalvlever 2 port. 400 gr kalvlever
Tapas på kalvlever med citron, chili och oregano. Inte så konstigt, det är ju så gott och enkelt att göra i ordning några fat med smårätter av fisk, kött, skaldjur, ägg, grönsaker och sen kombinera smakerna ihop på olika sätt