Kalvlever ägg recept

Leverpastej på riktigt

Leverpastej på riktigt

Blanda i kryddorna, saltet, honungen, mjölet, anjovisspadet och äggen. 500 g kalvlever. 1 ägg. /Mi 500 g kalvlever. 1 ägg
Hemlagad leverpastej med bacon & fikon

Hemlagad leverpastej med bacon & fikon

Tillsätt ägg och mjöl och mixa lite till. Lägg lite bacon på ovansidan. 400 g Scan Kalvlever. 1 ägg. Hacka löken och fräs den mjuk i smör
Leverpastej

Leverpastej

Lägg i en form och häll citronsaft över. 400 g kalvlever. 400 g kalvlever. Ingredienser. 1 Citron, saften av
Två gånger paté

Två gånger paté

Den ena är gjord på kalvlever och den andra på klassisk fläsklever. Se hela receptet längre ner i inlägget
Leverpastej med calvados

Leverpastej med calvados

Putsa kalvlevern och skär den i stora bitar. Kör lever, bacon, lök, äpple, ansjovis, ägg, salt, peppar, mejram och calvados i matberedaren med kniven monterad till en grovhackad massa

En vecka i Kraków.

) med pastej på kalvlever och gelé gjort på något bär (tranbär eller lingon). Jag åt pocherade ägg, bacon och stekt spenat
Intervju med Christer Karlsson

Intervju med Christer Karlsson

Kalvlever kanske. Tillsvidare är det bara facebooksidan ”Grillat i Imnäs” som jag lägger upp saker i. Sen när jag skulle hämta ett ägg så såg jag en lagrad cheddar i kylen
Julpastej med portvin

Julpastej med portvin

Lägg dem längs med formen. Tillsätt fläskfärs, ägg, majsstärkelse, sirap, grädde, portvin, kalvfond, salt och kryddor
Kalvlever med paprika och purjolök

Kalvlever med paprika och purjolök

Servera med kokt broccoli, stekt ägg och en grönsallad eller som tapas/meze. Kryddig kalvlever  2 port. 400 gr kalvlever. Kryddig kalvlever 2 port. 400 gr kalvlever
Mera ägg

Mera ägg

I går åt jag kalvlever Anglais på restaurang. Samtidigt så förberedde jag middagen och confiterade äggulor
Tips på Tapas

Tips på Tapas

Örtmarinerad Kalvlever. Lägger in länkar till lite fler Tapas, goda såser och LCHF-bröd som passande tillbehör
Champagnevänliga förrätter på nyår

Champagnevänliga förrätter på nyår

Löjrom förstås (se förra inlägget) med kronärtskocka, men jag har också lagat en Paté de campagne i min nya prickiga patéform (från )
Svenska tapas med mera

Svenska tapas med mera

Tapas på kalvlever med citron, chili och oregano. Inte så konstigt, det är ju så gott och enkelt att göra i ordning några fat med smårätter av fisk, kött, skaldjur, ägg, grönsaker och sen kombinera smakerna ihop på olika sätt

Bakad leverpastej

Grovhacka mejramen och blanda sedan det malda köttet med mejram, rumsvarmt smör, sirap, mjöl, ägg, grädde, salt och peppar

Jag tycker inte om!

Pappa gjorde en fantastisk gryta av strimlad kalvlever, urvattnad i mjölk, sedan doppad i vetemjöl och knaprigt stekt