Nämen vi startar väl dagen med en sån här rackare då. Garnera med chokladströssel. Eller nej, faktiskt. Vi drack oss en sån här under påsklovet och den var geuoooad
2 cl kakao- kaffe- eller gräddlikör som Kahlua, Tia Maria, Baileys eller Dooleys Toffee Cream. 2 cl apelsinlikör som Triple sec, Cointreau eller Grand Marnier
Fyll upp med ginger ale. Häll romen i ett grogg eller longdrinksglas. Dra limeklyftan över glasets kant, pressa sen ur den i glaset och låt den få slinka ner
Riv mandelmassa och blanda med lite grädde för att göra den lite mer krämig. Pensla bullarna med ägg när de har jäst färdigt och grädda dem i 10 minuter
Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.