Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
Innan jag började med LCHF var jag värsta ugnspannkake-junkienoch åt det minst en gång i veckan. ) Den här ugnspannkakan är väldigt lik en vanlig mjöl-ugnspannkaka till konsistens och proportionerna mellan de olika ingredienserna, och den innehåller inte en massa ost som LCHF-ugnspannkakor ofta annars brukar göra
Nu ska ni äntligen få recept på mina goda ost- och nötkex. Kakorna är goda till en kopp te och gärna med lite extra ost och gurka på, eller bara lite rumsvarmt smör
Häll efter behov milda minimat över, salta och peppra. Skala potatis och lök. Sätt in i mitten av ugnen minst en timma, tills potatisen mjuknat och fått färg
Börja med att salta och peppra levern. Panera den i mjölet och slå av överblivet mjöl. Ta upp levern och håll den varm, tillsätt grädde, socker och kalvfond efter smak, i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.