Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Låt stå kallt en liten stund innan servering. Det är lite skämsmin över det faktum att jag aldrig gjort egen remouladsås, även om jag ju inte äter fisk
Ni vet den klassiska och urgoda rätten panerad fisk, potatismos och remouladsås. Remouladsås. Fisken och är helt enkelt ganska sekundär i den här rätten, vilket gör det lätt att byta ut den mot något annat