Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Gör ett gott potatismosoch spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Skala jordärtskockorna och skär dem i mindre bitar. Pilla av skalet och skär bort "änden". Lägg i vitlöken tillsammans med den avrunna potatisen och mosa vitlöken med en gaffel
Skala och koka potatisen. Om du använder färska champinjoner så sköljer du dem och skär i skivor, lägg dem i en torr kastrull och låt ev vatten koka bort
Potatismos. Salta och koka upp vattnet i en stor kastrull. Häll grädde, smör, bladpersilja och västerbottenost i kastrullen och mixa genom att vispa kraftigt med en ballongvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.