Kalkonburgare recept

Kalkonburgare tex mex - Ingelsta kalkon

Kalkonburgare tex mex - Ingelsta kalkon

Ingredienser Kalkonburgare ca 500 g kalkonfärs 1 tsk salt 1 tsk spiskummin 1 tsk paprikapulver 1 tsk vitlökspulver svartpeppar efter smak Guacamole 1 st avokado 1 st lime 1 st vitlöksklyfta, pressad chilipeppar salt & peppar Tillbehör 4 st hamburgerbröd 4 skivor cheddarost 4 st gröna salladsblad 4 skivor rödlök 4 skivor tomat
Kalkonburgare med karamelliserad lök

Kalkonburgare med karamelliserad lök

Ingredienser Kalkonburgare ca 500 g kalkonfärs 1 tsk salt svartpeppar efter smak Karamelliserad lök 1 st gul lök 1 msk flytande honung smör till stekning Tillbehör 4 st burgarebröd brioche 4 st salladsblad 4 st tomatskivor 4 st skivor rödlök 4 skivor lagrad ost
Rödlökschutney med sting

Rödlökschutney med sting

Efter en middag på Ingelsta Kalkons butik här i Stockholm där vi fick världens godaste kalkonburgare med rödlökschutney som smälte i munnen och samtidigt hade en lätt hetta, ville jag göra samma hemma
Kalkonburgare med extra allt

Kalkonburgare med extra allt

S. o. m. a. r. e. n. h. å. g. i. l. f. v. t. ,. d. ä. s. b. G. L. y. x. u. I. K. k. ö. z. c. p. P. 4. 7. 5. 0. A. /. j. 1. F. 8. 3. -. T. D. M. ♥ S. k g. d l
Kalkonburgare med extra allt

Kalkonburgare med extra allt

Sommaren har många grillfavoriter, det här måste bli en av dem. Grillade Lyxburgare från Ingelsta Kalkon, med hembakat hamburgerbröd, gorgonzolasås, tomatsalsa och hemfrittat pommes

Kryddiga kalkonburgare

För att laga Kryddiga kalkonburgare1. Skär köttet i mindre bitar och lägg dem i matberedaren. Finfördela köttet

Kryddiga kalkonburgare

1. Skär köttet i mindre bitar och lägg dem i matberedaren. Finfördela köttet. 2. Skala lök och vitlök, dela i mindre bitar och lägg dem i matberedaren

Kalkonburgare i clubsandwich

Burgare. Lägg färsen i en bunke och riv ner löken och citronskalet. Tillsätt resten av ingredienserna och forma till 4 ganska platta burgare (de drar ihop sig när man steker dem)

Kalkonburgare med coleslaw

Finhacka löken och tärna skinkan fint. Hetta upp 1 msk olja i en stekpanna och fräs lök och skinka tills löken är mjuk 2-3 minuter

Kalkonburgare med paprika och fetaost

Hetta upp en stekpanna på medelvärme och värm lite olja i den. Blanda de 5 första ingredienserna i en skål och forma färsen till 4 biffar