Vi gjorde även köttfärsbiffar och till dem god fetaostkräm av creme fraiche och smulad fetaost. 3 kvistar färsk rosmarin eller 1 msk torkad. 1,5 msk finhackad färsk rosmarin eller 3/4 msk torkad. 3 kvistar färsk rosmarin eller 1 msk torkad. 1,5 msk finhackad färsk rosmarin eller 3/4 msk torkad
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Rosmarin. Så till kvällens recept, jag hämtade lite inspiration från lite olika håll när komponerade ihop en suverän köttfärssmet till biffarna, citronsåsen plankade jag dock rätt av härifrån fast gjorde ju inte de ädelostfyllda köttfärsbiffarna till (hade ingen ädelost)
basilika, vitlök, oregano, rödlök, röd paprika, mejram, rosmarin och salvia. nu har jag klagat färdigt och bjuder dig på mycket goda köttfärsbiffar fyllda med parmesanost och basilika
400g Nötfärs, Svensk ekologisk2dl Turkisk matlagningsyoghurt2msk Rött vin1msk Olivolja1st Vitlöksklyfta, mortlad2st Kvistar färsk rosmarin, repa av bladen och mortlaSalt & peppar från kvarnAubergineröra med paprika, kall. 10st Potatisar skurna i 1cm skivor2msk RosmarinHavsaltSåhär kan man göra. Skala och skär potatisen i 1cm skivor, lägg ut på en ugnsfast form och krydda med rosmarin och havssalt, rosta i 225g i ca 15 min, därefter i 175g i ca ytterligare ca15min. 2st Kvistar färsk rosmarin, repa av bladen och mortla. 2msk Rosmarin
Jag beställde köttfärsbiffar med getost och ugnsstekta rotfrukter. Små bitar av choklad, grönpeppar, lakrits, mandarin och rosmarin som man doppar i en sås