Jordgubbar och after eight recept

After Eight parfait

Hacka chokladen och lägg den i en liten bunke. varma gräddmjölken och rör tills det blir en jämn smet. varma gräddmjölken och chokladsmeten i äggmassan
Mousse med After Eight

Mousse med After Eight

Garnera med grädde, AfterEightochjordgubbar. jordgubbar. Hacka AfterEighten grovt och vänd ner i smeten
Tårta med After Eight

Tårta med After Eight

Skiva jordgubbarnaoch dekorera. Tindra ville ha en tårta med choklad och mint så vi bestämde oss för att använda AfterEight
Tårta med After Eight

Tårta med After Eight

Skiva jordgubbarnaoch dekorera. Tindra ville ha en tårta med choklad och mint så vi bestämde oss för att använda AfterEight
Kladdkaka med After Eight

Kladdkaka med After Eight

Låt stelna i kylen och garnera sedan med grädde, jordgubbarochAfterEight. jordgubbar. Vispa ägg och socker poröst
Jordgubbar i ugnen

Jordgubbar i ugnen

Snoppa och halvera jordgubbarna, lägg dem i den smorda formen. Hacka citronmelissen ganska fint och strö över
LCHF - Blåbärsglass

LCHF - Blåbärsglass

Vänd försiktigt ner bären och portionera ut smeten i glas eller i en stor form. Några bitar AfterEight eller annan grov mörk choklad
Efterrätter till nyårs

Efterrätter till nyårs

Dekorera moussen med spritsad grädde, vackert strössel ochjordgubbar. Har man glassvåffelstrutar hemma, blir det supergott och mortla och sedan bröa formen med det
Frusen Halloncheesecake

Frusen Halloncheesecake

Till detta serverade jag bara färska jordgubbar, så gott. Till mina föråldras kalas förra helgen bakade jag två olika frusen cheesecake, en med hallon och en med aftereight
Sommartårta med mintchoklad

Sommartårta med mintchoklad

Skär jordgubbaroch rabarber i mindre bitar. ½ liter jordgubbar. Lägg aftereighten i en skål och häll den varma grädden över
LCHF - Blåbärsglass

LCHF - Blåbärsglass

Vänd försiktigt ner bären och portionera ut smeten i glas eller i en stor form. Några bitar AfterEight eller annan grov mörk choklad
Strange chocolate

Strange chocolate

½ l jordgubbar. 2 dl vispgrädde 25g smör 100g mörkchoklad Marabou + 100g AfterEights 2 msk rostade pinjenötter ½ l jordgubbar Smält smöret i en stor kastrull, tag av från värmen och rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Koka upp grädde och smör, tag av från värmen och bryt ner chokladen, rör tills den smält och låt svalna  i kylen 30 min. Tag ur kakan, bred på tryffeln och strö pinjenötter och dekorera eventuellt med jordgubbar  150g smör. 100g AfterEights
Måndags update

Måndags update

Jag kom lagom tills maten var klar men då jag ätit på Max med barnen så inväntade jag dessertbordet som jag själv gjort tre små dessert till och Es mamma bjöd på cheesecake toppad med jordgubbar
Browniebakelser

Browniebakelser

Idag vart jag sugen på något riktigt chokladigt och då fick de bli dessa browniebakelser med chokladmousse, hasselnötter, mer choklad ochjordgubbar