Hacka chokladen och lägg den i en liten bunke. varma gräddmjölken och rör tills det blir en jämn smet. varma gräddmjölken och chokladsmeten i äggmassan
AfterEight kladdkaka. Man kan baka den flera dagar innan och frysa in eller bak. Jag har sedan länge varit sugen på att baka en kladdkaka med just AfterEight, som en variation på den vanliga kl
Dekorera moussen med spritsad grädde, vackert strössel ochjordgubbar. Har man glassvåffelstrutar hemma, blir det supergott och mortla och sedan bröa formen med det
Till detta serverade jag bara färska jordgubbar, så gott. Till mina föråldras kalas förra helgen bakade jag två olika frusen cheesecake, en med hallon och en med aftereight
½ l jordgubbar. 2 dl vispgrädde 25g smör 100g mörkchoklad Marabou + 100g AfterEights 2 msk rostade pinjenötter ½ l jordgubbar Smält smöret i en stor kastrull, tag av från värmen och rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Koka upp grädde och smör, tag av från värmen och bryt ner chokladen, rör tills den smält och låt svalna  i kylen 30 min. Tag ur kakan, bred på tryffeln och strö pinjenötter och dekorera eventuellt med jordgubbar 150g smör. 100g AfterEights
Jag kom lagom tills maten var klar men då jag ätit på Max med barnen så inväntade jag dessertbordet som jag själv gjort tre små dessert till och Es mamma bjöd på cheesecake toppad med jordgubbar