Sedan vet jag att många vill ha boken i fysisk form, och det kommer att bli så, men först testar vi eboksformatet, som jag själv tycker är väldigt smidigt
Rör ner den vispade grädden i vaniljkrämen och blanda väl. Vispa grädden. Vispa marsanpulver med mjölk. Rör ner den vispade grädden i vaniljkrämen och blanda väl
Hacka chokladen och smält den försiktigt i ett vattenbad eller i mikron. Är blandningen för varm ställer du in skålen i kylen en stund för att sedan vispa upp den igen
En liten god sötsak efter maten som inte skall vara för mäktig. Det torkade blåbären som är grovmalda har jag köpt färdiga på burk hos min lokala Ica handlare
Så långt kan man förbereda dagen innan. Choklad- och hallonfrestelse med marängtopp. Hacka choklad (jag använde chokladpellets, då slipper man det) och lägg i en bunke
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Bred först smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispade grädden. Men det spelar ingen roll för den som gjorde det ska ha kred för det för den är himmelskt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.