5 dl japansk soja 12 st steklökar 2 st vitlöksklyftor 200 g blandsvamp - rensad Garnering 2 dl lingon Tillbehör potatismos Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Krämig svamp. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs svamp och vitlök tills svampen får lite färg. Mortla grönpeppar och rosépeppar finfördelat och tillsätt till svampen
Rensa samt skölj svampen. Skär större svampar i bitar. Små svampar kan du behålla hela eller halvera. Tillsätt svampen till löken och stek några minuter till
japansk soja. Fräs svampen i en klick smör på ganska hög värme några minuter. blandsvamp - rensad. Smaka ev av med lite salt, lägg över svampen och vitlöken i grytan och låt den puttra med i ytterligare 20 minuter
Krämig svamp. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs svamp och vitlök tills svampen får lite färg. Mortla grönpeppar och rosépeppar finfördelat och tillsätt till svampen