Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 gram Fläskfilé
  • 1 tsk grönpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 msk olivolja
  • 0.5 msk smör
  • 700 gram potatis (ar)
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 250 gram champinjoner
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk smör
  • 1 tsk grönpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 3 dl gräddmjölk
  • 0.5 msk japansk soja
  • 1 msk dijonsenap
  • 250 gram morötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.