Italiensk lådaKoka spagettiKoka upp såsen. Skiva tomater och lägg över och toppa med riven ost. 1 pkt bacgon1 hackad gul lök1 burk tonfisk i vattenpersilja3 msk mjöl2 dl grädde 1,5 dl mjölk1 äggsalt och pepparoch blanda spagettin och såsen och häll i smord gratängform
Italienskt,. Vi brukar göra dubbel sats, äta hälften med spagetti och frysa in resten till lasagne. Bredvid dem hittade jag en halv stekt halloumiost som blivit över sist vi gjorde bacon och halloumisallad
Idag blev det en Italiensk rätt igen, märker att jag har lite svårt att släppa det Italienska köket för säsongen Den här italienska klassiska pastasåsen är fylld med smak av sommaren och ett kul alternativ är att göra denna RAW (se nedan vid RAW versionen hur du gör) då blir den smakrik och frisk, servera då till strimlad zucchini för en äkta RAW version
En äkta italiensk bolognese som härstammar från Italiens Bolgona innehåller inte färs utan nötkött skuret i mindre bitar, en ragu, en köttsås helt enkelt som fått koka ner med lök, morötter, rotselleri, buljong, tomat etc