Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Brösten blev en smarrig kycklingwokmed kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt ochanchochili som jag sedan grillade i ugnen
Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Smaka av såsen med salt och vitpeppar. Ta i kycklingköttetoch låt det precis bli varmt och vänd ner spenaten precis innan servering
Blanda innehållet i stekpannan medkycklingenoch lägg ner i den avtorkade lergrytan. Servera den gärna med cannellinibönor som får koka med mot slutet, guanciale eller sidfläsk, rucolasallad med grovriven parmesan och ett gott bröd
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.