När såsen är varm och pastan är kokt rör du snabbt i riven parmesan och kryddar med peppar och ev. Se till att koka pastan al dente, på äktitalienskt vis
Gör så här Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera med pastan. 300 g pasta farfalle. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kycklinglårfilé 300 g pasta farfalle 1 msk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 3 salladslökar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök
Sen är det ju inte fel med en vällagrad parmesan och ett fylligt italienskt vin därtill. Idag bjuder jag på en pastarätt som går så där otroligt snabbt att fixa till och som dessutom är väldigt god
Jag är väldigt förtjust i italienskt. Den använder du en annan dag som pastasås. Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Pastasallad. Parmesan och kronärtskockssås. Koka pastan tills den är "al dente". Blanda pastan med pesto. 800 gr valfri pasta. 0,5 dl riven parmesanost. Italienska piroger ca 12 st. 2 dl riven parmesanost. italiensk buffe 1 kg kycklingfile. 0,5 dl riven parmesanost. 2 dl riven parmesanost
Servera med riven parmesan. Sätt på vatten till pastan och börja koka den. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås