Här har jag använt dem i en smoothie, och även tillsatt färsk ingefära. Choklad och ingefära är jättegott ihop, och en av mina favoriter är Green & Black`s chokladkaka med just ingefära
Jag köpte egentligen kefirgrynen för att jag ville använda dem till att göra kefir på sojamjölk. Jag har smaksatt min med citron och ingefära än så länge, och även gjort en version med dadelsirap som fortfarande fermenteras
Nu har de även kommit ut med en ekologisk version av sin vanliga grönsaksfond och en asiatisk fond med ingefära, chili och vitlök samt faktiskt också veganmärkt sina fem växtbaserade fonder (Scharlottenlöksfonden, kantarellfond, asiatisk, grönsaks och ekologisk grönsaksfond) – så de har verkligen vässat sitt vegogame på senaste
Stek under tiden den hackade löken och riven ingefära i olivolja. Nagga pirogerna med en gaffel, pensla med sojamjölk och grädda sedan i ugnen i 10-12 minuter, 220°. 3 dl sojamjölk. 1 bit riven ingefära
1 tsk malen ingefära. 0,5 dl sojamjölk. 1 tsk malen ingefära. 0,5 dl sojamjölk. Jag bjöd på adventsfika i veckan och ville bjuda på nån slags mjuk pepparkaka
Funderar även på att lägga till ingefära nästa gång. 0,5 dl sojamjölk. Renée Voltaire resturangen i Stockholm inspirerar mig varje gång jag är där till att vilja äta nyttigare, jag älskar all den sortens mat och önskar jag han laga liknande mat till varje måltid