RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCHLAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citron ochlakrits partners in crime liksom
I det här receptet smaksätts puddingen medkokosmjölkoch matcha. Jag älskar att använda chiafrön antingen till att göra chiapudding eller kall gröt på kvällen för en superenkel frukost tidiga morgnar
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Chiapudding går att variera i oändlighet och det finns en uppsjö av inspirerande recept på nätet. Personligen tog det lång tid innan jag överhuvudtaget inhandlade chiafrön efter dess genombrott och ännu längre tid innan jag provade på chiapudding
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. Antingen någon helt vanligt gräddglass med vanilj eller varför inte pröva tillsammans med något av mina glassrecept
Glaserade revben medsmakav ingefära och citronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäran och vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära,
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet med lite mald ekologisk pomerans
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.