Första gången man tillagar hummer faktiskt. Den smakar inte så mycket fänkål, men blev mycket god. Det var till förrätt i lördags och Anette blev inte ledsen precis, när hon fick smaka av denna gudomligt goda hummer
Varför inte unna er lite färsk hummer och champagne. Hummer ska det bli. I helgen blev det krassekrämstoppad grillad hummer med bläckfisklinguine i champagneskum
Lägg upp hummerköttet i portioner. Ansa och hyvla fänkål och rädisor i tunna skivor. Blanda citronsaft med olivolja, vänd ner ”nudlarna”, rädisorna och fänkålsskivorna, krydda med salt och peppar
hummer eller kräftor. Skala och skär lök och fänkål i mindre bitar. 1 fänkål. Krossa skaldjursskalen. Bryn skal och grönsakstärningar 5 minuter i rapsolja
Jag använder hummer- och skaldjursfonder till jättemycket. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer. 1 fänkål, skuren. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer. 1 fänkål, skuren