Skaldjursfond
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1-1,5 l Tid: 1 timma
  • 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer
  • 2 vitlöksklyftor, skalade och hackade
  • 1 gul lök, skalad och hackad
  • 2 morötter, skalade och skurna
  • 0,5 rotselleri, skalad och skuren
  • 1 fänkål, skuren
  • 1 tsk dillfrön
  • 1 tsk torkad timjan (eller några färska kvistar)
  • 0,5 tsk paprikapulver
  • 1 dl tomatpuré
  • 3 dl vitt vin
  • 4 msk olja till stekning
  • Vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.