Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
Temat var falafel, få saker är ju så goda som dessa vegetariska, krispiga och varma bullar, speciellt när de serveras med en redig klick fluffig hemlagad hummus… Tänk New York, en varm pitabrödswrap i handen och strålande sol ☀
Falafel är en stor favorit bland många och går att få tag på nästan överallt numer, men det är stora skillnader på hemgjordfalafel och färdigköpt falafel
Då har vi testat att göra hemgjordfalafel. Vi serverade vår falafel i libabröd med sallad, gurka, paprika, tomat, fetaost, rödlök och en kall sås gjord på turkisk yoghurt och mango chutney
Allt grönsaker ångades eller ugnsbakades, du kunde välja mellan proteinkällor som struts-burgare, magert nötkött, kalkonbröst, kyckling, lax eller falafel