Inte så att jag tänker äta exakt vad som står här nedan, men jag gjorde några veckomenyer och lade fram dem för familjen – sade ”Välj ut några av de här rätterna, så äter vi dem i veckan”
-vegetarisk veckomeny 1. -vegetarisk veckomeny 2. En riktig toppenvecka i matväg har passerat. På onsdagen pallade jag verkligen inte ställa mig framför spisen, så det fick bli en nödlösning
vetemjöl (ca 3,3 dl). 130-140. 2-3 msk vatten beroende på hur degen känns. smuligt ut tillsatte jag exakt 3 msk vatten och körde sedan till slät deg - jag. 3 ägg. 3 dl. 3 dl. 60-70 g. 3 ägg. 60-70 g rödlök finhackad. Kolla efter 30. ca 3,3 dl. 130-140
Herre gud, vad mat det kan bli över när man gör buffé. Vi firade 18-åringen här i veckan. Han tog studenten och då ska man käka buffé och dricka bubbel
LÄNK TILL DEN FÖRSTA VEGANSKA VECKOMENYN. LÄNK TILL DEN ANDRA VEGANSKA VECKOMENYN. Det godast storleken är puckar som är 3X3 cm och max 1 cm tjocka. 3 cm och
200 gram vetemjöl (ca 3,3 dl). 130-140 gram smör. 2-3 msk vatten. salt i matberedaren, när det såg riktigt smuligt ut tillsatte jag exakt 3 msk. 3 ägg. 3 dl grädde (funkar med mjölk - godare med. 3 dl riven ost (gärna lite lagrad) + 1 dl till gratinering. 300 g broccoli skuren i små buketter. 3 msk knorr. Kolla efter 30 min om det börjar se bränt ut så täck. ca 3,3 dl. 130-140 gram smör. 2-3 msk vatten. 3 dl grädde (funkar med mjölk - godare med. 3 msk knorr
I helgen när vi var på Ica och handlade fick vi provsmaka köttbullar. Dom var så himla goda & bara 15% fett så jag tänkte att det kan ju faktiskt funka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.